Γάζα: Επλήγη κτίριο με μαθητές – Πληροφορίες για 14 νεκρά παιδιά

Φονικό πλήγμα του Ισραήλ σε κατοικία εργαζομένων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στη Γάζα

Το υπουργείο Υγείας της Γάζας ανακοίνωσε ότι επλήγη σχολείο που χρησιμοποιεί ο ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες στην περιοχή Νουσεϊράτ και ότι σκοτώθηκαν 40 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 14 παιδιά, ενώ τραυματίσθηκαν άλλοι 73.

Αυτό δήλωσε και στο Reuters ο επικεφαλής της υπηρεσίας ενημέρωσης της κυβέρνησης στη Γάζα, που ελέγχεται από τη Χαμάς, ο Ισμαήλ Αλ-Θαουάμπτα, και ένας αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας της Γάζας. Προσέθεσαν ότι σκοτώθηκαν και εννέα γυναίκες.

Η επικεφαλής του γραφείου Τύπου της UNRWA (υπηρεσίας του ΟΗΕ για την στήριξη Παλαιστινίων προσφύγων) δήλωσε στο Reuters ότι όντως αυτός ο αριθμος της έχει αναφερθεί ως απώλειες από πλήγαμ στο σχολείο της Νουσεϊράτ, αλλά προσέθεσε ότι η UNRWA δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τον αριθμό σε αυτή τη φάση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι