Γάζα: “Πλήξαμε τούνελ της Χαμάς” λέει το Ισραήλ – 109 νεκροί Παλαιστίνιοι

Γάζα: “Πλήξαμε τούνελ της Χαμάς” λέει το Ισραήλ – 109 νεκροί Παλαιστίνιοι

Ανακοινώσεις μετά την επανέναρξη των εχθροπραξιών στη Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι έπληξε «περισσότερους από 200 στόχους τρομοκρατών» στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 σήμερα το πρωί, που έληξε η επταήμερη ανακωχή μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Συγκεκριμένα, ο ισραηλινός στρατός τόνισε ότι έπληξε περιοχές «παγιδευμένες από εκρηκτικά, σήραγγες που χρησιμοποιούνταν για τρομοκρατικούς σκοπούς, βάσεις εκτόξευσης (πυραύλων) και κέντρα διοίκησης επιχειρήσεων» της Χαμάς.

Το υπουργείο Υγείας της Λωρίδας της Γάζας ανέφερε από την πλευρά του ότι τουλάχιστον 109 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν μέχρι το μεσημέρι από ισραηλινά πλήγματα στην περιοχή μετά την επανέναρξη των εχθροπραξιών. Υπενθυμίζεται ότι το Ισραήλ άρχισε εκ νέου το σφυροκόπημα, ανακοινώνοντας ότι «η εκεχειρία δεν μπορεί να ισχύει αφού η Χαμάς εκτόξευσε ρουκέτα σε ισραηλινό έδαφος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι