Γάζα: Ξεκληρίστηκε 15μελής οικογένεια μετά από ισραηλινό χτύπημα

Γάζα: Ξεκληρίστηκε 15μελής οικογένεια μετά από ισραηλινό χτύπημα
EPA/MOHAMMED SABER

Η Υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι 15 μέλη της ίδιας οικογένειας, μεταξύ των οποίων τρεις γυναίκες και εννέα παιδιά, σκοτώθηκαν από χτύπημα του Ισραήλ στη διάρκεια της περασμένης νύχτας στο κέντρο της πόλης.

Όλοι σκοτώθηκαν από αεροπορικό πλήγμα του Ισραήλ εναντίον «του σπιτιού τους και γειτονικών αποθηκών στην αλ-Ζαουάιντα» στη Γάζα, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πολιτικής Άμυνας Μαχμούντ Μπασάλ.

Το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA μετέδωσε επίσης σήμερα ότι τουλάχιστον 15 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίσθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στη Ζαουάιντα, στο κέντρο της Γάζας.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις γνωρίζουν τις πληροφορίες ότι 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν από αεροπορικό πλήγμα στη Γάζα και τις εξετάζουν, δήλωσε στρατιωτικός εκπρόσωπος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι