ΓΕΕΘΑ: Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση σε ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς στα Σκόπια

Το ΓΕΕΘΑ για την έναρξη των ασκήσεων "ΗΝΙΟΧΟΣ 22" και "ΩΡΙΩΝ22"

«Εκπαίδευση επί της τυποποίησης και του αμυντικού σχεδιασμού του ΝΑΤΟ σε προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, με τη συμμετοχή αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων του Μαυροβουνίου, υλοποιήθηκε υπό το ΓΕΕΘΑ από τις 25 έως τις 29 Μαρτίου», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Όπως ανακοινώθηκε, η εκπαίδευση αποτελεί την πρώτη του είδους της που διεξάγεται στα Σκόπια κατά το τρέχον έτος, στο πλαίσιο της στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών. Αφορά σε αντικείμενα διασύνδεσης του αμυντικού σχεδιασμού «και της τυποποίησης της Συμμαχίας, βασιζόμενη στο ελληνικό μοντέλο και τις βέλτιστες πρακτικές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι