Γεννηματά: Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση σε τίποτα

Γεννηματά: Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση σε τίποτα

Η Φώφη Γεννηματά, στην ομιλία της στην Βουλή, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση «ούτε στους θεσμούς, ούτε στην κοινωνική πολιτική, ούτε στην ασφάλεια, ούτε στις διαπραγματεύσεις, ούτε στα εθνικά θέματα, πουθενά και για κανένα θέμα».

Πρόσθεσε επίσης ότι «είναι αυτονόητο ότι δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση, ειδικά στα εθνικά θέματα. Όπου αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνη, με διγλωσσία, με προχειρότητα, με επιπολαιότητα, με αναποτελεσματικότητα».

Αναφερόμενη στην ανακοίνωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών που παροτρύνουν το Κίνημα Αλλαγής να στηρίξει την Συμφωνία, η Φώφη Γεννηματά είπε: «Σεβόμαστε μεν τους συντρόφους μας στην Ευρώπη, περιττεύουν όμως οι υποδείξεις. Οι εκκλήσεις τους δεν πρέπει να αγνοούν τις τραυματικές εμπειρίες της χώρας μας και της περιοχής. Έχουν τους λόγους τους να χαίρονται για την επίτευξη συμφωνίας. Το περιεχόμενο της όμως, το κρίνουμε εμείς και ο ελληνικός λαός και κανένας άλλος. Εμάς και την εθνική μας προοπτική αφορά πρωτίστως».

Η κ. Γεννηματά ανέφερε επίσης ότι η αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής δεν έχει σχέση ούτε με τους αφορισμούς και τις καταστροφολογίες της ΝΔ και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να μην βιαστεί να προχωρήσει σε υπογραφές.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι