Γεωργιάδης για Καραμανλή και Σαμαρά: Θα ήθελα να τους δω στη γιορτή της ΝΔ

Γεωργιάδης για Καραμανλή και Σαμαρά: Θα ήθελα να τους δω στη γιορτή της ΝΔ

«Το σημαντικό ιστορικό γεγονός είναι ότι χθες, η ιστορικότερη παράταξη του τόπου έκλεισε τα 50 της χρόνια. Χθες δεν ήταν τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χθες, ήταν τα γενέθλια όλων των Νεοδημοκρατών. Θα ήθελα να τους είχα δει εκεί», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την απουσία των πρώην Πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά από τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια της ΝΔ.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα στην ενότητα της παράταξης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει προσωπικά με τους κ. Καραμανλή και Σαμαρά για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Την τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς είχε επιβεβαιώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την περασμένη Τρίτη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx