Γεωργιάδης κατά Τζανακόπουλου για ανθελληνικό σύνθημα του αδερφού του στο Λονδίνο

Γεωργιάδης κατά Τζανακόπουλου για ανθελληνικό σύνθημα του αδερφού του στο Λονδίνο

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Αφορμή η παρουσία του αδερφού του κ. Τζανακόπουλου σε διαδήλωση έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο.

«Εάν εγώ είχα τέτοιο αδερφό θα ντρεπόμουν», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης προσθέτοντας: «δεν μπορείτε να με φέρετε σε δύσκολη θέση γιατί εγώ δεν έχω αδερφό που διαδηλώνει και λέει “φονιάδες των λαών Έλληνες”. Προσπαθήσατε να με βάλετε φυλακή κάποιοι από σας, θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια για την υπόθεση Novartis αλλά δεν τα καταφέρατε όποτε εσείς δεν μπορείτε ποτέ να με φέρετε σε δύσκολη θέση»

Τζανακόπουλος: Το ήθος του Γεωργιάδη δεν ταιριάζει στο Κοινοβούλιο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας ακροδεξιό τον Αδωνι Γεωργιάδη και δήλωσε περήφανος για τη στάση του αδερφού του. «Το ύφος, η έπαρση, η αλαζονεία και οι επιθέσεις που εξαπολύει ο κ. Γεωργιάδης είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ακροδεξιό και βάρβαρο λόγο που αναπαράγει σε όλη του τη σταδιοδρομία. Το ύφος και το ήθος του δεν ταιριάζουν σε αυτό το κοινοβούλιο, αυτό που κάνει είναι να αναπαράγει δημοσιεύματα φίλων του δημοσιογράφων τα οποία αμαυρώνουν υπολήψεις ανθρώπων και στοχοποιούν ακόμη και τον ίδιο μου τον αδερφό για το γεγονός ότι βρέθηκε σε μία διαδήλωση στο Λονδίνο. Για τη συμμετοχή του σε αυτή την πορεία δηλώνω υπερήφανος και την προσυπογράφω στο σύνολό της. Τι έλεγε αυτή η διαδήλωση; Ότι ενάντια στον Ερντογάν δεν μπορεί να υψωθεί Ευρώπη φρούριο. Εσείς ως κοινός ακροδεξιός όταν βρίσκεστε σε κριτική το βάζετε στα πόδια.»

Αδωνις: Προσυπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το σύνθημα;

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε λέγοντας: «Εγώ δεν ξέρω τον αδερφό σας, εάν ο δικός μου αδερφός πήγαινε στην διαδήλωση που φώναζαν ότι και οι Έλληνες είναι φονιάδες των λαών θα ντρεπόμουν, εσείς προσυπογράφετε το σύνθημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσυπογράφει το σύνθημα αυτό, την ώρα που η Ελλάδα δέχεται τα πυρά του Ερντογάν; Αυτό είναι το ερώτημα», κατέληξε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι