Γεωργιάδης: “Κανένας λόγος να γίνει, δεν θα γίνει θερμό επεισόδιο με Τουρκία”

Γεωργιάδης: “Κανένας λόγος να γίνει, δεν θα γίνει θερμό επεισόδιο με Τουρκία”

Την εκτίμηση ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει και δεν θα γίνει» θερμό επεισόδιο με την Τουρκία διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον ρ/σ ALPHA 989.

«Ο κ. Ερντογάν έχει κάνει μια παράνομη πράξη, η οποία δεν παράγει τίποτα ως αποτέλεσμα. Είναι μεγάλο κέρδος για την Ελλάδα ότι όλες οι μεγάλες δυνάμεις βγήκαν και είπαν ότι αυτό που κάνει η Τουρκία είναι παράνομο. Πιο μεγάλη και ευρεία δημόσια υποστήριξη των ελληνικών θέσεων δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν. Αυτό είναι μεγάλο δώρο για την Ελλάδα. Η Τουρκία διπλωματικά είναι μόνη της. Δεν υπάρχει ούτε μία χώρα να την υποστηρίζει», πρόσθεσε ο υπουργός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι