Γεωργιανοί εναντίον Αλβανών το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Πατησίων

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Οι πυροβολισμοί που είχαν ως αποτέλεσμα έναν (απ΄όσο γνωρίζουμε) τραυματισμό στα Πατήσια (κοντά στην κλινική Παμμακάριστο) ήταν αποτέλεσμα συμπλοκής μεταξύ συμμοριών Αλβανών και Γεωργιανών. Οι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία για τους πυροβολισμούς που άκουσαν και έτσι εντοπίσθηκε ο τραυματίας, που δεν είχε σκοπό να ενημερώσει την αστυνομία.

Ο τραυματισμένος άνδρας, που διακομίσθηκε σε νοσοκομειο,  έχει πυροβοληθεί στην πλάτη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Στο ίδιο αυτοκίνητο με τον τραυματία ήταν άλλος ένας Αλβανός και μια Γεωργιανή.

Οι δράστες πιθανότατα διέφυγαν με αυτοκίνητο. Η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση για τον εντοπισμό των ενόπλων που πυροβόλησαν τον άνδρα. Δεν ειναι σαφές αν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών ή αν πυροβόλησαν μόνον οι Γεωργιανοί. Τα αίτια της συμπλοκής είναι άγνωστα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι