Γερμανία: Δεκαπεντάχρονος Σύρος φέρεται να βίασε 12χρονη σε πισίνα στο Μπράουνσβαϊγκ

Γερμανία: Δεκαπεντάχρονος Σύρος φέρεται να βίασε 12χρονη σε πισίνα στο Μπράουνσβαϊγκ

Ένας 15χρονος Σύρος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για τον βιασμό 12χρονου κοριτσιού σε δημόσια πισίνα στην πόλη Μπράουνσβαϊγκ της Κάτω Σαξονίας. Ο νεαρός φέρεται να παρενόχλησε αρχικά το κορίτσι όσο βρισκόταν στο νερό και να το ακολούθησε κατόπιν στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Χανς-Κρίστιαν Βόλτερς, το περιστατικό συνέβη στις 10 Αυγούστου στην πισίνα «Wasserwelt» σε βόρειο προάστιο του Μπράουνσβαϊγκ και «παρότι το έγκλημα έγινε πριν από τρεις εβδομάδες, η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο». Όπως επισημαίνει η τοπική «Braunschweiger Zeitung», η αστυνομία της περιοχής δεν δημοσιοποίησε νωρίτερα την υπόθεση, λόγω της ηλικίας των εμπλεκομένων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx