Γερμανία: Eκτός ελέγχου καυγάς ζευγαριού από Ελλάδα (video)

Γερμανία: Eκτός ελέγχου καυγάς ζευγαριού από Ελλάδα (video)

Ξέφυγε εκτός ελέγχου ο καυγάς ενός ζευγαριού από την Ελλάδα που έγινε στην  Γερμανία με τη γυναίκα να εμβολίζει με το τζίπ της το αυτοκίνητο του άνδρα. Σύμφωνα με το βίντεο,  ο άνδρας βρίζει χυδαία την γυναίκα και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του τζιπ δίχως αποτέλεσμα. Τότε μπαίνει στο όχημά του συνεχίζοντας τις βωμολοχίες.

Η γυναίκα εξαγριώνεται πατάει το γκάζι και εμβολίζει επαναλαμβανόμενα το όχημα του άνδρα εγκλωβίζοντάς το στον τοίχο. Στη συνέχεια βγαίνει από το τζιπ και φωνάζει «τα κλειδιά του σπιτιού», ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του άνδρα μπαίνει μέσα και ο καβγάς συνεχίζεται. Βγαίνει από το όχημα, μπαίνει στο τζιπ της και φωνάζοντας «κάθαρμα», τον διεμβολίζει για άλλη μία φορά. Το βίντεο κατέγραψε Γερμανός πολίτης, ο οποίος λέει ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx