Γερμανία: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είπε πολεμοκάπηλο έναν βουλευτή και τον έσπρωξε

Politico: Πραξικόπημα του Πούτιν η άνοδος "φιλορωσικών" κομμάτων στη Γερμανία!

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το κόμμα “Βηματοδότες” Πέτερ Μπάουρ αποκάλεσε πολεμοκάπηλο τον βουλευτή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ρόντεριχ Κιζεβέτερ, κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Άαλεν της Βάδης-Βυρτεμβέργης και εν συνεχεία τον έσπρωξε, επειδή ο βουλευτής ήθελε να τον βιντεοσκοπήσει. Ο Κιζεβέτερ είναι μεταξύ αυτών που επιθυμούν η Δύση να αναμιχθεί ακόμα πιο δραστικά στη σύγκρουση Ουκρανίας-Πολωνίας.

Περιγράφοντας το περιστατικό, ο Κιζεβέτερ δήλωσε ότι εξυβρίστηκε και προπηλακίστηκε από άγνωστό του άνδρα, ενώ βρισκόταν στο περίπτερο του κόμματός του. Ο άνδρας τον κατηγορούσε ως «πολεμοκάπηλο» για την στάση του εναντίον της Ρωσίας στον πόλεμο της Ουκρανίας και ο βουλευτής επιχείρησε να τον βιντεοσκοπήσει. Εκείνος τότε του επιτέθηκε, τον έσπρωξε δυνατά, με αποτέλεσμα ο βουλευτής να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί στο έδαφος, με μώλωπες και εκδορές, καθώς έπεσε πάνω σε γλάστρες με φυτά.

Όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, ο 55χρονος Πέτερ Μπάουρ, είναι ιδιοκτήτης καφετέριας μπροστά στην οποία γινόταν η ομιλία του Κεζεβέτερ και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Άαλεν, με τον συνδυασμό «Οι βηματοδότες», που υποστηρίζουν πιο ήπια πολιτική έναντι της Ρωσίας. Ο Κιζεβέτερ δήλωσε αργότερα ότι αν ο Μπάουρ του ζητήσει συγγνώμη, δεν θα τον μηνύσει για εξύβριση και χειροδικία -το σπρώξιμο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx