Γερουλάνος και Διαμαντοπούλου για εξαγγελίες ΔΕΘ

Γερουλάνος και Διαμαντοπούλου για εξαγγελίες ΔΕΘ

Αρνητικά σχόλια για όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ από τον Παύλο Γερουλάνο και την Άννα Διαμαντοπούλου, που είναι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Παύλος Γερουλάνος σχολίασε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ με την εξής δήλωση: «Ανήμπορος να δώσει λύσεις μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης, ο κ. Μητσοτάκης. Το μόνο που κάνει είναι μία δραματική απαρίθμηση των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, ρίχνοντας πάντα το φταίξιμο σε εξωγενείς παράγοντες και πότε στη διακυβέρνησή του. Για άλλη μια φορά επιδίδεται σε επιδοματική πολιτική (pass) που δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, παρά κρατάει ομήρους τους πολίτες στην ελεημοσύνη της Κυβέρνησης».

Η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε τα εξής: «Δεν έχει νόημα για τον πολίτη καμία μακροοικονομική μεγέθυνση, αν δεν αυξάνει τελικά το διαθέσιμο εισόδημα και αν δεν μειώνει τις ανισότητες», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ. Η ΝΔ το 2019 υποσχέθηκε ανάπτυξη και το 2024 παραδίδει ένα αφήγημα για “εισροή Άμεσων Ξένων Επενδύσεων” το οποίο στην πραγματικότητα υποκρύπτει ότι το 42% των ΑΞΕ (σ.σ. Άμεσες Ξένες Επενδύσεις) για το 2023 αφορούσαν το Real Estate. Υποσχέθηκε ανάπτυξη για όλους και μας έφτασε να συναγωνιζόμαστε τη Βουλγαρία όσον αφορά τα πραγματικά ωρομίσθια».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx