Για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως διώκεται η φερομένη ως βιτριολίστρια

Στον εισαγγελέα η 35χρονη που συνελήφθη για επίθεση με βιτριόλι

Δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (χωρίς δηλαδή το ελαφρυντικό του “εν βρασμώ ψυχής”) άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην 35χρονη κατηγορουμένη για την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη ερωτική (κατά τη γνώμη της) αντίζηλο.

Το κακούργημα τελέσθηκε στις 20 Μαΐου και το θύμα έχει υποστεί σημαντική βλάβη υγείας. Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, αλλά αναμένεται  να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει με το συνήγορό της την απολογία της.

Η ίδια επιμένει ότι είναι αθώα και δείχνει σοκαρισμένη και να παραπαίει. Δεν γνωριζουμε ούτε το μορφωτικό της  επίπεδο ούτε αν είναι ψυχικά υγιής, όμως το περιβάλλον της την παρουσιάζει ως ένα μάλλον φυσιολογικό άτομο. Εργαζόταν σε δικηγορικο γραφείου ανδρός με τον οποίο είχε ερωτικές σχέσεις και με τον οποιο γνώρισε σε έναν γάμο το θύμα. Οταν ο δικηγόρος έκανε αίτημα φιλίας προς το θύμα στο Facebook η 35χρονη άρχισε να εκδηλώνει ζήλια. Ο νεαρός άνδρας κατέθεσε ότι δεν είχε σχέσεις με το θύμα, αλλά ότι η υπάλληλος και φίλη του ήταν παραλόγως πεπεισμένη για το αντιθετο. Ο ίδιος κατέθεσε ότι είχε αποσαφηνίσει από καιρό  στην φερομένη ως δράστιδα ότι δεν έβλεπε τη σχέση τους να προχωρεί, ενώ εκείνη επεδίωκε να παντρευτούν και πρόσφατα είχε αρχίσει να πιστεύει πως η αιτία που δεν προχωρουσαν σε γάμο, ήταν το άτυχο θύμα

Τα στοιχεια εις βάρος της ειναι όσα βρέθηκαν σπίτι της, συν οι τηλεφωνικές της επικοινωνιες με τηλεκάρτα. Δηλαδή με την ίδια τηλεκάρτα που η δράστιδα  τηλεφώνησε για να καλέσει ταξι και να πάει να ριξει το βιτριόλι, κάλεσε και επαγγελματικές της επαφές η κατηγορουμενη. Επισης ταυτοποιήθηκε συμφωνα με πληροφορίες η φωνή της απο την καταγεγραμμένη κλήση της προς την εταιρεία ραδιοταξί την  ημέρα που πήρε ταξι για να ρίξει το βιτριόλι.

Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της εντόπισαν την τηλεκάρτα, μια περούκα ίδια με της δραστιδος σε χρώμα και κουπ, καθώς και  την καμπαρντίνα και το σακίδιο που φέρεται να είχε στις “πρόβες”  αλλά και την ημέρα της επίθεσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version