Για μπάνιο πήγαιναν οι τέσσερις νέοι που σκοτώθηκαν στη σύγκρουση με το λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για πρόκληση μέθης σε 15χρονη

Η μετωπική σύγκρουση ΙΧ και λεωφορείου που έγινε τις 8 το πρωί κοντά στην Ξάνθη, στοίχισε τη ζωή σε τρία νεαρά άτομα από τη Χαλκίδα και σε μια αλλοδαπή κοπέλα που ζούσε στην Ξάνθη. Ο πέμπτος επιβάτης του ΙΧ, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, είναι επίσης από τη Χαλκίδα, και δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Όλα τα θύματα ήταν 20-25 ετών. Ελαφρά τραυματίσθηκαν και τέσσερις επιβάτες του λεωφορείου.

Οι άτυχοι νέοι βρέθηκαν στην Ξάνθη για εκδήλωση βιομηχανίας της περιοχής, και μάλιστα κατά σύμπτωση, το λεωφορείο με το οποίο συγκρούσθηκε το ΙΧ τους, μετέφερε εργάτες της νυχτερινής βάρδιας της ίδιας βιομηχανίας.Οι άνδρες σχετίζονταν με την βιομηχανία, ενώ η Ελληνίδα νεκρή, ήταν φοιτήτρια στην Κομοτηνή, αλλά με καταγωγή από την Χαλκίδα. Για το αλλοδαπό κορίτσι δεν έχουμε καμμία πληροφόρηση μέχρι στιγμής. Η συντροφιά των νέων, μετά από νυχτερινή διασκέδαση, είχε σκοπό να πάει για μπάνιο στο Νέστο, όμως ξαφνικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το ΙΧ μπήκε με ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούσθηκε μετωπικά με το λεωφορείο.

Το δυστύχημα συνέβη στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει την Ξάνθη με τους Τοξότες και την Καβάλα. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο και σύρθηκε περίπου 150 μέτρα και, κυριολεκτικά, διαλύθηηκε.

O τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε συγγενής των επιβαινόντων προκειμένου να αναγνωρίσει τις σoρούς και να ξεκινήσει η προσπάθεια αναζήτησης των οικείων τους σε Χαλκίδα και Ξάνθη.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι