Για μια μεταλλική χάντρα στο μαγιό “προτίμησε” ο κεραυνός το άτυχο 13χρονο κορίτσι

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Κηδεύεται αύριο το άτυχο παιδί από τα Μουδανιά που σκοτώθηκε από κεραυνό το Ποσείδι Χαλκιδικής. Τα αδελφάκια της ήταν στην κατασκήνωση κι εκείνη στενοχωριόταν σπίτι. Οι γονείς συμφώνησαν να πάνε μια ώρα δρόμο ώς το Ποσείδι για μπάνιο μια που ο καιρός ήταν καλός. Όταν κολυμπούσαν έπιασε η μπόρα. Τα μάζεψαν για να πάνε σπίτι, αλλά ένα τόσο δα στολίδι στο μαγιό του παιδιού φαίνεται πως έπαιξε μοιραίο ρόλο.

Ο θείος της 13χρονης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είπε: «Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και ο αδελφός μου και η νύφη μου με το παιδί αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο. Ξαφνικά άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Ο αδελφός μου πήρε τη γυναίκα του και τη μικρή και βγήκαν αμέσως από τη θάλασσα. Κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο. Η παράλια δεν είναι προσβάσιμη με τα πόδια και χρειάζεται περίπου δέκα λεπτά περπάτημα για να φτάσεις στον δρόμο. Κατά τη διάρκεια της πορείας προς το αυτοκίνητο ο κεραυνός χτύπησε την ανιψιά μου. Το ωστικό κύμα έριξε κάτω και τη νύφη μου που ήταν περίπου στο ένα μέτρο από το παιδί.

»Ο ιατροδικαστής μας είπε ότι ο κεραυνός το σκότωσε επειδή το μαγιό του παιδιού είχε μια μεταλλική χάντρα, περίπου στο μεγέθους κουμπιού. Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω γι’ αυτό. Ο αδελφός μου και η νύφη μου μου δεν έχουν καμία ευθύνη. Έκαναν αυτό ακριβώς που έπρεπε. Βγήκαν κατευθείαν από τη θάλασσα μόλις χάλασε ο καιρός και κινήθηκαν προς το αυτοκίνητο. Δεν ισχύει ότι κολυμπούσαν την ώρα που έπεφταν κεραυνοί ή ότι πήγαν για μπάνιο με βροχή», συμπλήρωσε ο ίδιος, στενοχωρημένος με όσα λένε στα κοινωνικά δίκτυα και στην τηλεόραση διάφοροι για το δράμα της οικογένειας. Το κορίτσι, το έλεγαν Δωροθέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι