Για νεκρούς Τούρκους στρατιώτες ομιλούν οι Κούρδοι των YJA Star

Φίλος των Κούρδων μόνο τα βουνά...Πόντιος Πιλάτος η Δύση

Αντάρτισσες των YJA Star, στα πλαίσια της Επαναστατικής Κίνησης Τζέγκα Χεφτανίν, πραγματοποίησε δράση κατά των εισβολέων Τούρκων στρατιωτών στον λόφο του Μάρτυρα Σεχμούς. Στην δράση αυτή καταστράφηκαν όλες οι εχθρικές θέσεις και σκοτώθηκαν 8 στρατιώτες. Το Κέντρο Τύπου του HPG σχετικά με αυτή την δράση των ανταρτών κοινοποίησε τις εξής πληροφορίες:

“Στα πλαίσια της Επαναστατικής Κίνησης Τζέγκα Χεφτανίν, δυνάμεις μας των YJA Star, στις 15:20 της 3ης Απριλίου πραγματοποίησαν δράση κατά του εισβολέα τουρκικού στρατού που είχε εγκατασταθεί στον λόφο Μάρτυρα Σεχμούς. Στην δράση αυτή όπου στόχος ήταν οι εχθρικές οχυρώσεις, όλες οι οχυρώσεις καταστράφηκαν, 8 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 3 τραυματίστηκαν. Καταστράφηκε επίσης βαρύ πολυβόλο Α-4. Η μονάδα μας που πραγματοποίησε την δράση αυτή, επέστρεψε υγιής στην βάση της”, αναφέρουν τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι