Γιατί και άλλος πεθερός σκότωσε σήμερα το γαμπρό του

Γιατί και άλλος πεθερός σκότωσε σήμερα το γαμπρό του

Σήμερα το πρωί στη Νίκαια, ένας 64χρονος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη αποφασισμένος να σκοτώσει και να σκοτωθεί, επειδή θεωρούσε ότι ο γαμπρός του ήταν η αιτία που τον χώρισε η γυναίκα του. Η σύζυγός του ζούσε πια στην Αθήνα, επειδή ο άνδρας της την έδερνε, όπως έδερνε και την κόρη τους. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του άτυχου 39χρονου και τον σκότωσε εν ψυχρώ, και αυτοκτόνησε στο ίδιο σημείο.

Ο άτυχος γαμπρός του και η κόρη του δράστη είχαν λάβει κάποια μέτρα, όμως ούτε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν πάρει το ζευγάρι της Αγίας Βαρβάρας απέτρεψαν το φόνο του γαμπρού από τον εμμονικό πεθερό προ τριημέρου. Έτσι και με αυτό το ζευγάρι, τα μέτρα δεν απέδωσαν.

Μάλιστα όπως ο τραυματιοφορέας δεν δίστασε να σκοτώσει τον γιατρό γαμπρό του μπροστά στο εγγονάκι του στην Αγία Βαρβάρα, έτσι και ο Θεσσαλονικιός δράστης σκότωσε τον άτυχο γαμπρό του μπροστά στα δύο εγγόνια του. Το ένα από τα δύο παιδιά φώναζε: «Μαμά, μαμά, βγες έξω! Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά». Ο δράστης φορούσε σκουφί, αλλά ίσως το παιδάκι και να μην είχε ξαναδεί ποτέ τον παππού του, λόγω των οικογενειακών εντάσεων.

Η σύζυγος του 39χρονου βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει αρχικά «Στέλιο, μπες μέσα!», αλλά ο Στέλιος, ο σύζυγός της, ήταν ήδη νεκρός. Βγήκε έξω να σώσει τον άνδρα της και τότε σκάγια από την καραμπίνα του πατέρα της που αυτοκτονούσε την ίδια στιγμή, την “βρήκαν” στο πόδι. Μπροστά ήταν τα δύο παιδιά του θύματος, 4 και 5 ετών. Σύμφωνα με μαρτυρίες η κόρη είχε πείσει όντως την μητέρα της να εγκαταλείψει πλέον τον πατέρα της, επειδή τις χτυπούσε και τις δύο. Η πεθερά του θύματος πήρε την μεγάλη απόφαση να κατεβεί στην Αθήνα προ διετίας.

Σήμερα έγινε η κηδεία του 57χρονου ουρολόγου που δολοφονήθηκε επειδή ο πεθερός και η πεθερά του ήθελαν να ελέγχουν απόλυτα τις οικογένειες που είχαν σχηματίσει τα παιδιά τους και είχαν εμμονή. Ως δικαιολογία έφεραν ότι ο γιατρός δεν συμπεριφερόταν καλά στα παιδιά του και στην κόρη τους, κάτι που διαψεύδουν οι πάντες. Εξάλλου και πέρσι το ζευγάρι είχε φτάσει σε μηνύσεις για να κρατήσει σε απόσταση τους γονείς της γυναίκας και πεθερικά του άνδρα, επειδή παρεκτρέπονταν διαρκώς. Εντούτοις οι μηνύσεις δεν κατέληξαν σε δίκες.

Πριν από μια εβδομάδα ο δολοφόνος έφερε από τη Σπάρτη την καραμπίνα του, κάτι που δείχνει ότι υπήρχε προμελέτη στο έγκλημα. Τα δύο ανήλικα παιδιά του ουρολόγου και της μικροβιολόγου συζύγου του δεν παρακολούθησαν την κηδεία του πατέρα τους, αλλά ήταν παρούσα η κόρη της μικροβιολόγου από τον πρώτο της γάμο.  Όπως σχολίαζε το περιβάλλον, ο γιατρός την μεγάλωνε σαν δικό του παιδί. Ο πεθερός και η πεθερά του θύματος έχουν προφυλακιστεί, διότι ο μεν άνδρας σκότωσε, η δε γυναίκα του τον προέτρεπε “ρίξ’του, ρίξ’του”.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι