Κύπρος: Παραιτήθηκε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος

Γιατί παραιτήθηκε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος

Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα στον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Δόξα Κωμοδρόμου. Η παραίτηση έγινε δεκτή και αναμένεται τις επόμενες ημέρες ο διορισμός του προσώπου που θα την αντικαταστήσει.

Η κυρία Κωμοδρόμου είχε βρεθεί στο επίκεντρο έντονης κριτικής, καθώς ζητούσε να τις καταβληθούν επιπλέον του μισθού της, χρήματα για υπερωριακή απασχόληση, καθώς διατηρεί οργανική θέση διοικητικού προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στην κυβέρνηση μετείχε με απόσπαση.

Η κυρία Κωμοδρόμου είχε ζητήσει υπερωρίες για συμμετοχή σε συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου, για παρουσίες της σε δεξιώσεις, μνημόσυνα, εγκαίνια και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι