Γιατί σήμανε συναγερμός για την βουλευτή Μονογυιού στη ΝΔ – “Στηρίζω την κυβέρνηση” δηλώνει

Γιατί σήμανε συναγερμός για την βουλευτή Μονογυιού στη ΝΔ - "Στηρίζω την κυβέρνηση" δηλώνει

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Κατερίνα Μονογυιού χειροκροτούσε με θέρμη ομιλητή που καταφέρονταν κατά του κυβερνητικού σχεδιασμού.

«Σε απάντηση δημοσιευμάτων που αφορούν τη συμμετοχή μου σε εκδήλωση στη Μύκονο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις ανυπόστατες απόψεις που εξέφρασε ο συγκεκριμένος ομιλητής, όπως αυτά θέλουν» αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού. Η κ. Μονογυιού έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση στη Μύκονο, όπου παρουσιάστηκε το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο του νησιού από το ΥΠΕΝ.

Η κ. Μονογυιού τονίζει: «Δηλώνω κατηγορηματικά τη στήριξή μου στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, που εργάζεται με αφοσίωση και υπευθυνότητα για το καλό του τόπου και των πολιτών».

«Τονίζω δε ότι η συγκεκριμένη αναφορά αποτελεί προϊόν προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, έχοντας ως στόχο να πληγεί η αξιοπιστία μου. Με εκτίμηση, Κατερίνα Μονογυιού βουλευτής Κυκλάδων», καταλήγει η ανακοίνωση της βουλευτού.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx