Γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός για εξαφάνιση 11χρονης στον Πύργο

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, έπειτα από επιστάμενη έρευνα που διενήργησαν, ταυτοποίησαν τα στοιχεία 27χρονου αλλοδαπού και σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για βιασμό, παράβαση της Νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και κλοπή.

Ειδικότερα, 42χρονη που διατηρούσε σχέση με τον συλληφθέντα στο παρελθόν, πραγματοποίησε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία περί τις αρχές του τρέχοντος μήνα, ο 27χρονος την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη και από το εσωτερικό της οικίας της αφαίρεσε ηλεκτρονική συσκευή.

Μετά την υποβολή της σχετικής δικογραφίας εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από Τακτικό Ανακριτικό Γραφείο του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο αναζητήσεων του ανωτέρω, προέκυψε ότι από την 17-05-2024 είναι ήδη κρατούμενος σε Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι