Γιώργος Παπανδρέου: Το μήνυμα-αίνιγμα που ανάρτησε

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η υποψηφιότητα του ΓΑΠ, Γιάννης Μαντζουράνης

Νέα ανάρτηση δημοσίευσε ο Γιώργος Παπανδρέου στους λογαριασμούς του στα social media, ένεκα της επετείου 40 χρόνων από την πρώτη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του 1981. Σε αυτό του μήνυμα ο πρώην πρωθυπουργός δεν αποσαφηνίζει το αν σκοπεύει τελικά να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εσωκομματικές, παρά το γεγονός ότι τα λόγια του αφήνουν περιθώρια για ερμηνεία.

Στη δημοσίευση-γρίφο του κ. Παπανδρέου αναφέρονται σχετικά με τα 40 χρόνια από την “Αλλαγή” τα εξής: «18 Οκτώβρη 1981 Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας». Στη συνέχεια κάνει ευθεία αναφορά στο σήμερα, προσθέτοντας: «18 Οκτώβρη 2021
Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

Δε γίνεται προσώρας κάποια επίσημη αναφορά σε διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι