Γιος εφοπλιστή στον εισαγγελέα για τον πυροβολισμό Αλβανού

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Γιος εφοπλιστή συνελήφθη για την επίθεση που έγινε χτες το απόγευμα στο Περιστέρι, με θύμα έναν Αλβανό ηλικίας 32 ετών, που ενώ εξήρχετο από μάντρα αυτοκινήτων, κατέφθασε ένα ΙΧ με δύο άντρες και του επιτέθηκαν.

Ο ένας άντρας τον χτύπησε με σιδηρογροθιά και ο άλλος τον πυροβόλησε στο πόδι. Αρχικά η υπόθεση συνδέθηκε με τον πυροβολισμό άλλου Αλβανού στην οδό Πατησίων. Ομως η αστυνομία εντόπισε στο Χαϊδάρι το αυτοκίνητο που ειχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες και συνέλαβαν δύο Έλληνες, τον οδηγό και τον άνδρα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Ο ένας από τους δύο είναι ο εύσωμος γιός εφοπλιστή και σχετικά γνωστός στους κοσμικούς κύκλους, καθώς είχε συμμετάσχει και σε ριάλιτι σόου. Ο άλλος συλληφείς είναι εξάδελφός του και υπάλληλος στη ναυτιλιακή εταιρεία του θείου του.

Το θύμα του πυροβολισμού είναι πρώην μποξέρ και έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνος που φέρεται να πυροβόλησε ήταν πιθανόν ο 34χρονος γιος του εφοπλιστή. Το θύμα “δεν τους αναγνώρισε” όταν κλήθηκε για αναγνώριση από την Αστυνομία, αλλά και εξαρχής δεν ήθελε να αναμίξει τις αρχές αφου δεν κάλεσε ασθενοφόρο όταν το πυροβόλησαν. Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και για τον πυροβολισμό και για τα στοιχεία του αυτοκινήτου των δραστών. Η σιδηρογροθιά βρέθηκε στο ΙΧ με αίματα, αλλά όχι και το περίστροφο. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει βίντεο από την επίθεση εναντίον του Αλβανού και το κίνητρο ήταν μάλλον οικονομικό.

Το θύμα λέει ότι δεν τον πυροβόλησαν αυτοί

Ο εισαγγελέας  άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος των δύο ανδρών για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Και οι δύο παραπέμφθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή το πρωί. Αρνούνται τις κατηγορίες και το βασικό τους επιχείρημα είναι ότι δεν τους αναγνώρισε το θύμα.

Ο Γιώργος Λεβεντάκης, που έχει υδροφόρες, καταμαράν και ένα επιβατηγό πλοίο που εκτελεί δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό είπε προς το “Πρώτο Θέμα” ότι ο γιος του και ο ανιψιός του “βρέθηκαν λάθος στιγμή σε λάθος μέρος και το παιδί δεν έκανε τίποτα από αυτά που του προσάπτουν”.  Τα χρήματα που βρέθηκαν επάνω στον συλληφθέντα, όπως είπε ο πατέρας του, ήταν για την πληρωμή πληρωμάτων των πλοίων. Ο 34χρονος γιος έχει τελειώσει τη σχολή Εμποροπλοιάρχων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι