Γιος υπουργού σκοτώθηκε στη Γάζα

Γιος υπουργού σκοτώθηκε στη Γάζα

Σκοτώθηκε ο 25χρονος γιος στρατηγού που μετέχει στο υπουργείο Πολέμου

Ο γιος του Ισραηλινού υπουργού άνευ χαρτοφυλακίου και πρώην αρχηγού του στρατού, στρατηγού Γκάντι Άιζενκοτ, σκοτώθηκε σε μάχες στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε σήμερα ο Μπένι Γκαντς, ηγέτης του κόμματος “Εθνική Ενότητα”.

Τα μέλη του κόμματος του Άιζενκοτ και του Γκαντς, εντάχθηκαν στην ισραηλινή κυβέρνηση υπό την πρωθυπουργία του Μπενιαμίν Νετανιάχου, με τον σχηματισμό κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης που συγκροτήθηκε μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου και τον πόλεμο που κήρυξε το Ισραήλ στο παλαιστινιακό κίνημα.

Ο 25χρονος Γκαλ Μέιρ Άιζενκοτ σκοτώθηκε από έκρηξη σε σήραγγα στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Συνολικά 89 Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί σε μάχες μετά την έναρξη του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς την 7η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον απολογισμό των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων. Ο πατέρας του είναι θεωρητικός των δυσανάλογων πληγμάτων. Έμαθε ότι σκοτώθηκε ο γιος του ενώ ο ίδιος έκανε επιθεώρηση στο νότιο Ισραήλ. Έχει άλλα τρία παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ και Times of Israel

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι