Γλίτωσαν από τη χιονοστιβάδα, αλλά έφαγαν πρόστιμο

default image

Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε 27χρονο στα Γρεβενά, όπου είχε πάει με 3 φίλους του για σνόουμπορντ παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό. Ο 27χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Φλώρινας και τόσο αυτός όσο και οι 3 φίλοι του θα πληρώσουν πρόστιμο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, «στη Δυτική Μακεδονία επεβλήθησαν τέσσερα πρόστιμα των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, σε ιδιώτες για αθλητική δραστηριότητα (σκι)».

Η ιστοσελίδα  Kozanimedia αναφέρει ότι οι τέσσερις νεαροί, που διαμένουν σε διαφορετικές περιοχές (Θεσσαλονίκη, Γιάννενα κ.α.),  είχαν νοικιάσει σπίτι σε χωριό των ορεινών Γρεβενών και από εκεί έκαναν τις εξορμήσεις τους για σνόουμπορντ το Σαββατοκύριακο, εκτός των ορίων του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας το οποίο παραμένει κλειστό λόγω των μέτρων για τον ιό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx