Γυναίκα υπάλληλος του ΟΑΕΔ άφησε ένα γαρίφαλο στο Πολυτεχνείο και πήρε 300άρι πρόστιμο

Γυναίκα υπάλληλος του ΟΑΕΔ άφησε ένα γαρίφαλο στο Πολυτεχνείο και πήρε 300άρι πρόστιμο

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ ζητούν να ακυρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε γυναίκα συνάδελφό τους η οποία στέλνοντας μήνυμα με μετακίνηση 6 στο SMS πέρασε και άφησε ένα γαρίφαλο στο Πολυτεχνείο.

Το γραφείο της υπαλλήλου είναι σχεδόν δίπλα στο Πολυτεχνείο, στην οδό Σολωμού. Το μεσημέρι πήγε να αφήσει ένα γαρίφαλο στο Πολυτεχνείο, όπως έκανε κάθε χρόνο. Της επεβλήθη πρόστιμο 300 ευρώ για αναγραφή ψευδών πληροφοριών στο SMS επειδή είχε βάλει την διεύθυνση εργασίας της. Όμως η υπάλληλος είχε ξεκινήσει από τη δουλειά της για να πάει στο Πολυτεχνείο.

Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους εργαζόμενους όπου και εάν δουλεύουν, όλες τις Συλλογικότητες, όλα τα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες να καταγγείλουν απερίφραστα το συγκεκριμένο περιστατικό «που υποτιμά τους αγώνες χιλιάδων συμπολιτών μας ενάντια στη Χούντα και το φασισμό».  Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν αν δεν ακυρωθεί το πρόστιμο να κάνουν έρανο μεταξύ τους για να το πληρώσουν όλοι μαζί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι