VIDEO

H Υεμένη ανήρτησε βίντεο με την κατάρριψη αμερικανικού drone

H Υεμένη ανήρτησε βίντεο με την κατάρριψη αμερικανικού drone

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης (Ανσάρ Αλλάχ/Χούθι) κατέρριψαν ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ9 Reaper, το οποίο φέρεται να εκτελούσε εχθρικές αποστολές πάνω από τη Sa’adah.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al-Masirah της Υεμένης μετέδωσε το Σάββατο ότι δόθηκε στη δημοσιότητα υλικό από την κατάρριψη αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους MQ9 από τις ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης.

«Το αεροσκάφος εκτελούσε εχθρικές αποστολές στον εναέριο χώρο όταν έγινε αντιληπτό από την αεράμυνα και καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος του στρατού της Υεμένης», αναφέρει το δικτυο. Το βίντεο δείχνει την στόχευση και το επόμενο πρωί την εύρεση του αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροπλάνου.

/

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι