Η Άγκυρα χαιρετίζει τη νίκη του Τατάρ στα κατεχόμενα

Πύρινη κόλαση στην Κύπρο –Εκκενώθηκαν χωριά, βοήθεια από Ελλάδα και Ισραήλ, slpress

Η Άγκυρα χαιρέτισε τη νίκη του εκλεκτού της στις «προεδρικές» εκλογές στα κατεχόμενα, του εθνικιστή Ερσίν Τατάρ, αναφέροντας ότι θα υπερασπιστεί μαζί του τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων στην ανατολική Μεσόγειο.

«Χαιρετίζουμε θερμά τον νικητή των προεδρικών εκλογών Ερσίν Τατάρ. Θα εργαστούμε μαζί για να διασφαλίσουμε την ευημερία, την ανάπτυξη και την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων. Θα υπερασπιστούμε μαζί τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα της “Βόρειας Κύπρου” (όπως αποκαλεί τα κατεχόμενα) στην Ανατολική Μεσόγειο», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αμέσως μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι