Η Agroinvest έδωσε μπόνους 2.500 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο (βίντεο)

Η Agroinvest έδωσε μπόνους 2.500 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο (βίντεο)

Σε 562.500 ευρώ ανέρχεται συνολικά το μπόνους για τους 225 εργαζόμενους της εταιρείας, που δραστηριοποιείται και στη Φθιώτιδα.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε για τους εργαζόμενους της «Agroinvest» ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Γιάννης Βογιατζής, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ο κ. Βογιατζής ανακοίνωσε μπόνους 2.500 ευρώ για τον καθένα ξεχωριστά και φυσικά μαζί με το ευχαριστώ εισέπραξε και ένα θερμό χειροκρότημα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Μητροπολίτης Συμεών, που ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ο οποίος είπε με χιούμορ στον ιδιοκτήτη της εταιρείας: «Μήπως μπορείτε να με προσλάβετε κι εμένα στην εταιρεία;».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι