Η ανακοίνωση της Αεροπορίας για την πτώση του εκπαιδευτικού στο Τατόι

Η ανακοίνωση της Αεροπορίας για την πτώση του εκπαιδευτικού στο Τατόι

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), ενημερώνοντας για την πτώση του αεροσκάφους P2002-JF Tecnam στο Τατόι σήμερα το πρωί.

Όπως τονίζεται, το πλήρωμα έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ υπό διερεύνηση είναι τα αίτια του συμβάντος. Σύμφωνα με πληροφορίες στο αεροσκάφος επέβαιναν δυο πιλότοι και ουδείς εκπαιδευόμενος.  Ο ένας από αυτούς φέρεται να είναι βαριά τραυματίας, ενώ ο άλλος έχει τραυματισθεί κάπως ελαφρύτερα.Το αεροσκάφος κατέπεσε την ώρα που απογειωνόταν.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 10:52, αεροσκάφος P2002-JF Tecnam της 360 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος από την Σχολή Ικάρων, που συμμετείχε σε πτήση συντήρησης, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης στον κύκλο του αεροδρομίου Τατοΐου, προσέκρουσε στο έδαφος, εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Το πλήρωμα του αεροσκάφους, διακομίσθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx