Η άνοια της συζύγου φέρεται να “τσάκισε” το 67χρονο που τη μαχαίρωσε και αυτοκτόνησε

Η άνοια της συζύγου φέρεται να “τσάκισε” το 67χρονο που τη μαχαίρωσε και αυτοκτόνησε

«Δεν άντεχα άλλο» φέρεται να έγραψε σε σημείωμα ο 74χρονος που σήμερα το μεσημέρι μαχαίρωσε την γυναίκα του και εν συνεχεία ανέβηκε σε ταράτσα στην οδό Λοκρίδος, στου Γκύζη, και αυτοκτόνησε.

Η γυναίκα σύμφωνα με τη θεία του δράστη ήταν κατάκοιτη ή είχε άνοια. Τώρα η 67χρονη γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με σοβαρά τραύματα στο λαιμό. Ο αυτόχειρας μετά από καβγά που είχαν, φαίνεται πως την μαχαίρωσε στο λαιμό και, εν συνεχεία, έφυγε από το ισόγειο διαμέρισμά τους και ανεβαίνοντας σε ταράτσα, ρίχτηκε στο κενό.

Συγγενικό πρόσωπο μιλάει για «κουραστική κατάσταση» αναφερόμενη στην υγεία της 67χρονης. Οι γείτονες είπαν ότι ήταν εν γένει ήσυχη οικογένεια. Αν και όλα φαίνεται να έγιναν εν βρασμώ, φέρεται ο άνδρας να έγραψε σε σημείωμα «δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση» και πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημείωμα βρέθηκε επάνω του. Πιθανόν να το είχε γράψει πριν μαχαιρώσει τη σύζυγο ή να το έγραψε μετά, προτού ανεβεί στην ταράτσα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx