Η ΕΑΒ παρέδωσε στην ΠΑ ένα CL-215, ένα C-130 και ένα μαχητικό F-4

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία κατ’ «απόλυτη προτεραιότητα το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμενων», εντός του τρέχοντος μηνός Μαρτίου απέδωσε για επιχειρησιακή αξιοποίηση στην Πολεμική Αεροπορία ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215, ένα μεταφορικό αεροσκάφος C-130 και ένα μαχητικό αεροσκάφος F-4E.

Την ίδια περίοδο, εκπρόσωπος της Lockheed Martin εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για «την αποστολή -εν μέσω εβδομάδας κρίσιμων εξελίξεων για τη χώρα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο» ενός ακόμα υποσυγκροτήματος του αεροσκάφους C-130J, ενός αεροσκάφους δομικά τμήματα του οποίου κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην ΕΑΒ που αποτελεί αποκλειστική πηγή προμήθειας για την παγκόσμια αγορά, όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Η διοίκηση της ΕΑΒ απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζομένους, που συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά τη μάχη από τους χώρους εργασίας τους, «αφού συναισθανόμενοι το χρέος τους έναντι της πατρίδας, με αυταπάρνηση συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με υπευθυνότητα, υψηλό επαγγελματισμό, αφοσίωση και ψυχραιμία».

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας διευκρίνισε ότι «με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πρωταρχικό μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των οικογενειών τους, των πελατών της, των συνεργατών και κατ’ επέκταση του κοινωνικού συνόλου μεριμνά -ως οφείλει- για την πλήρη εφαρμογή των οδηγιών και μέτρων που αποφασίζει η Πολιτεία».

«Οι προκλήσεις είναι πολλές και σημαντικές και οι συνθήκες αντίξοες. Παρόλα αυτά, χάρις στους εργαζομένους της, το σημαντικότερο κεφάλαιό της, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία προχωράει μπροστά, με την πίστη ότι το τέλος της δύσκολης πορείας θα τη βρει ακόμα πιο δυνατή», επισημαίνεται περαιτέρω στην ανακοίνωση.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι