Η ΕΕ ζητά να αποφευχθεί στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα

Η ΕΕ ζητά να αποφευχθεί στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε να αποφευχθεί μια στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα και σημείωσε ότι έχει επαφή με όλες τις πλευρές που εμπλέκονται στην κρίση στη χώρα αυτή, δήλωσε η εκπρόσωπος της επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι.

“Θα πρέπει να αποφευχθεί μια στρατιωτική επέμβαση”, δήλωσε η Μάγια Κοτσίγιαντσιτς σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ώρα που ο Χουάν Γκουαϊδό συζητάει σήμερα στην Μπογοτά με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και τους συμμάχους τους της Ομάδας της Λίμας μέτρα για να αναγκαστεί ο Νικολάς Μαδούρο να εγκαταλείψει την εξουσία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version