Η ΕΛ.ΑΣ εκκένωσε κατάληψη εντός του ΑΠΘ

Η ΕΛ.ΑΣ εκκένωσε κατάληψη εντός του ΑΠΘ

Στην εκκένωση κατάληψης που στεγαζόταν εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) προχώρησε νωρίς το πρωί η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η αστυνομική επιχείρηση έγινε στο στέκι «Primavera», χώρο που βρίσκεται στο πρώην κυλικείο της Θεολογικής Σχολής του Ιδρύματος και είχε καταληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Παρουσία δικαστικού λειτουργού, αστυνομικοί απέκλεισαν περιμετρικά το σημείο της κατάληψης, προχωρώντας σε εκκένωση κι αφού σφράγισαν τον χώρο, τον απέδωσαν στις πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση δεν εντοπίστηκαν άτομα στο σημείο, ενώ από το εσωτερικό του κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, όπως κράνη και ξύλινα κοντάρια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι