Η ΕΛΑΣ ψάχνει ΙΧ και μοτοσικλετιστή ως μάρτυρες για το βυτιοφόρο που εξερράγη στην Αθηνών- Κορίνθου

Η ΕΛΑΣ ψάχνει ΙΧ και μοτοσικλετιστή ως μάρτυρες για το βυτιοφόρο που εξερράγη στην Αθηνών- Κορίνθου

Πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο με το βυτιοφόρο που ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού  το βράδυ της 7ης Ιουνίου αναζητεί η ΕΛΑΣ.

Ο οδηγός υποστηρίζει ότι κάτι πάτησε, έσκασε το λάστιχο και έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Η ανακοίνωση της αστυνομιας αναφέρει τα εξής: «Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανάφλεξη βυτιοφόρου οχήματος μεταφοράς υγρών καυσίμων, την Παρασκευή 7/6/2024 και περί ώρα 21:20, στη χιλιομετρική θέση 75,500 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Λουτρακίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων ΠΑΘΕ Αττικής στα τηλέφωνα 22960-33028 & 22960-33026, αμφότεροι οι οδηγοί των οχημάτων:

A. δίκυκλης μοτ/τας σκούρου χρώματος, πιθανόν μεγάλου κυβισμού, ο οδηγός της οποίας φορούσε λευκό προστατευτικό κράνος και διήλθε από το ανωτέρω σημείο λίγο πριν λάβει χώρα το τροχαίο ατύχημα και

B. Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ανοιχτόχρωμου χρώματος, ο οδηγός του οποίου, έχοντας θέσει σε λειτουργία τα φώτα έκτακτης ανάγκης (σύστημα φωτεινού συναγερμού – «αλάρμ») του οχήματος, ήταν σταθμευμένος στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι