Η Ελισάβετ “περί ρατσισμού του παλατιού”: Ίσως να μην είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα

Η Ελισάβετ “περί ρατσισμού του παλατιού”: Ίσως να μην είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα

Η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκηπα Χάρι προκάλεσε ισχυρές δονήσεις στο παλάτι, όπως και πληθώρα σχολίων και επικρίσεων στον διεθνή Τύπο. Το θέμα του ρατσισμού, που έθιξε στην Όπρα Γουινφρέϊ, άναψε, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, φωτιές, ενώ δεν άργησε να έρθει και η απάντηση από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Στη συνομιλία της με τη διάσημη τηλεπαρουσιάστρια, η Μέγκαν (δούκισσα του Σάσεξ) μίλησε για «τον φόβο που εξέφρασε μέλος του Μπάκιγχαμ σε σχέση με το χρώμα δέρματος του παιδιού», δηλαδή του Άρτσι.

Σε ανακοίνωσή της η Ελισάβετ αναφέρει «Λυπούμαστε που μαθαίνουμε την κατάσταση αυτή με τη Μέγκαν και τον Χάρι. Τα ζητήματα με το χρώμα δέρματος είναι ανησυχητικά. Αν και τα γεγονότα μπορεί να μην έχουν έτσι ακριβώς, όσα ειπώθηκαν θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Η Μέγκαν είπε ότι είχε και τάσεις αυτοκτονίας εξαιτίας της πίεσης που ένιωθε στο περιβάλλον του παλατιού. Μετά τη συνέντευξή της ο Λευκός Οίκος σχολίασε «το θάρρος της Μέγκαν Μαρκλ όσον αφορά στην εξωτερίκευση των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και που έτσι κινητοποιεί και τον κόσμο να πράττει ανάλογα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι