Η Ελλάδα πήρε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του σκιφ γυναικών

Η Ελλάδα πήρε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του σκιφ γυναικών

Οι αθλήτριες Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του σκιφ γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στη Φιλιππούπολη (Πλόβντιβ) της Βουλγαρίας

Το πρώτο της μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών στη Φιλιππούπολη πανηγύρισε η Ελλάδα. Το κατέκτησαν οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού φτάνοντας έτσι στο τρίτο συνεχόμενο ασημένιο μετάλλιό τους στα τελευταία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχασαν το χρυσό για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου παρά την υπερπροσπάθεια που έκαναν στα τελευταία μέτρα του τερματισμού και το 6:49.11. Το χρυσό έλαβαν οι Ολλανδέζες με χρόνο 06:48.83, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Ρουμάνες με χρόνο 06:51.96.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx