Η Ελληνική Λύση για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

Η Ελληνική Λύση για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

Σχόλια για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha έκαναν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και τώρα η Ελληνική Λύση.

«Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να δώσει συνέντευξη λίγες ώρες μετά την εκλογική συντριβή, φανερώνει τον πανικό και το σοκ που υπέστη, αλλά οι ισχυρισμοί του αποδεικνύουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν είναι απλώς εκτός πραγματικότητας, αλλά παραμένει ασύδοτος και αμετανόητος», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος. Και συνεχίζει:

«Αμετανόητος για τα ληστρικά τεκμήρια στους ελεύθερους επαγγελματίες, τους οποίους εκβιάζει με πενταετή φορολογικό έλεγχο σε περίπτωση που “τολμήσουν” να τα αμφισβητήσουν, αμετανόητος για τον γάμο ομοφυλοφίλων, καθώς δεν μπορεί να κατανοήσει σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός, σε ποια παράταξη πρόεδρος, εκτός εάν νομοθέτησε με δόλο και συνεχίζει να ψεύδεται ακόμα και για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Αμετανόητος, καθώς ενδιαφέρεται μόνο για τα συμφέροντα των ολιγαρχών, έχοντας ως μόνο άγχος το πότε θα παραλειφθούν τα ηλεκτρικά λεωφορεία! Αμετανόητος για το Εθνικό έγκλημα των Τεμπών, καθώς δεν τολμά ακόμα και να προφέρει την λέξη “Τέμπη”. Αμετανόητος, καθώς πανηγυρίζει επειδή οδήγησε το κόμμα του στην χειρότερη εκλογική επίδοση που έχει καταγράψε.

»Αμετανόητος, καθώς, ενώ το κράτος καταρρέει, αυτός στοχοποιεί το ΑΣΕΠ δείχνοντας πως έχει σκοπό να αλώσει ότι έχει απομείνει από το δημόσιο. Όπως ακριβώς έπραξε με την επιστολική ψήφο, με το Πόθεν Έσχες του που ακόμα δεν το έχει δώσει στη δημοσιότητα, με τα κολοσσιαία σκάνδαλα που πλέον απασχολούν την Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη. Ο κύριος Μητσοτάκης έχει χάσει την λαϊκή νομιμοποίηση και το γνωρίζει. Η παραμονή λοιπόν του Κ. Μητσοτάκη στην εξουσία, θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα, την κοινωνία, την ίδια τη δημοκρατία. Η Ελληνική Λύση απαιτεί την παραίτηση του και την άμεση προσφυγή στις κάλπες».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι