Η FSB απέτρεψε 18 “τρομοκρατικές επιθέσεις” μέσα στο 2023 στην Κριμαία

Η FSB απέτρεψε 18 "τρομοκρατικές επιθέσεις" μέσα στο 2023 στην Κριμαία

Η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) ανακοίνωσε σήμερα ότι απέτρεψε 18 “τρομοκρατικές επιθέσεις” αυτό τον χρόνο στην Κριμαία, την οποία προσάρτησε από την Ουκρανία το 2014.

Οι αποτραπείσες επιθέσεις περιλαμβάνουν απόπειρες δολοφονίας εις βάρος του διορισμένου από την Μόσχα επικεφαλής της Κριμαίας, του Σεργκέι Ακσιόνοφ, και ενός φιλορώσου πρώην μέλους του ουκρανικού κοινοβουλίου, του Όλεχ Τσαρίοφ, ανακοίνωσε η FSB όπως μετέδωσε το Interfax.

Η FSB συνέλαβε 18 πράκτορες που εργάζονται για τις ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας και τους συνεργούς τους με την κατηγορία της προετοιμασίας δολιοφθοράς, ανακοίνωσε η υπηρεσία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι