Η Γερμανία βλέπει.. διάλογο, ιδέα δεν έχει για το χάρτη του “τουρκικού” Αιγαίου

Υποχρεωτικός εμβολιασμός και στην Γερμανία

«Η διαμεσολαβητική προσπάθεια της γερμανικής κυβέρνησης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας συνεχίζεται, με στόχο τις απευθείας συνομιλίες των δύο πλευρών», τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών απαντώντας σήμερα σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση βρίσκεται εδώ και πολλές εβδομάδες σε επαφή τόσο με την Ελλάδα όσο και με την Τουρκία, πάντα με στόχο να καταστούν εφικτές απευθείας συνομιλίες για τα θέματα που τίθενται στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτές οι προσπάθειες συνεχίζονται», δήλωσε ο Κρίστοφερ Μπούργκερ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί επί του παρόντος να ανακοινώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Όσο για τους νέους χάρτες της Τουρκίας για έρευνα και διάσωση με τους οποίους εν μια νυκτί κατοχυρώνει το μισό Αιγαίο, είπε “μόνο από δημοσιεύματα του Τύπου γνωρίζω το θέμα, δεν έχω ενημερωθεί επισήμως και δεν μπορώ να σχολιάσω προς το παρόν”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx