Η ημερομηνία επικύρωσης του ελληνογαλλικού συμφώνου από τη Βουλή

Η τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Ποιοι εξαιρούνται

H συμφωνία αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Γαλλίας αναμένεται την προσεχή εβδομάδα να τεθεί προς έγκριση από την Ολομέλεια της Βουλής. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο κυβερνητικές  ανέφερε ότι η συμφωνία θα κατατεθεί στη Βουλή έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να εισαχθεί στην αρμόδια επιτροπή την προσεχή Τρίτη 5 Οκτωβρίου και εν συνεχεία στην Ολομέλεια την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η ενημέρωση της εθνικής αντιπροσωπείας από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με το άρθρο 142Α του Κανονισμού δεν θα γίνει, την προσεχή Τρίτη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι