VIDEO

Η Κέιτ Μίντλτον σήμερα ανακοίνωσε ότι χειρουργήθηκε για καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλτον σήμερα ανακοίνωσε ότι χειρουργήθηκε για καρκίνο

Σήμερα στο Instagram η Κέιτ Μιντλτον, πριγκίπισσα της Ουαλίας, συγκρατημένα χαμογελαστή στο βίντεο που ανήρτησε, μιλάει για την υγεία της, για να δώσει τέλος στην αναζήτηση του ιατρικού της φακέλου και στις συνωμοσιολογίες και ανακοινώνει ότι πάσχει από κακοήθεια.

Λέει τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον σας και ευχαριστώ και τους γιατρούς που με φρόντισαν. Πέρασαν μερικοί πολύ δύσκολοι μήνες για εμένα και την οικογένειά μου. Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στο Λονδίνο και τότε θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, από τις μετέπειτα εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κακοήθεια. Ως εκ τούτου, οι γιατροί που με παρακολουθούν συνέστησαν να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδιά της», σημειώνει η Κέιτ Μιντλτον και συνεχίζει:

«Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ για εμένα και τον Γουίλιαμ. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της οικογένειας μας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό απαιτεί χρόνο. Μου πήρε χρόνο να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι ότι μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, στη Σαρλότ και στον Λούις με τρόπο που να είναι κατάλληλος γι’ αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει. Αισθάνομαι καλά και νιώθω να αναλαμβάνω δυνάμεις μέρα με τη μέρα και δυναμώνω», καταλήγει η ηλικίας 42 ετών πριγκίπισσα.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι