Η Μέρκελ για τα χουβαρνταλίκια στις κάποτε κυρώσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός και στην Γερμανία

Για «σειρά προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας στην Μεσόγειο, οι οποίες πλήττουν κυρίως την Ελλάδα και την Κύπρο», έκανε λόγο η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι αυτές οι ενέργειες «ανάγκασαν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο» να προχωρήσει σε επιπλέον καταχωρήσεις στον κατάλογο των υπό συζήτηση κυρώσεων.

Κατά τη διάρκεια της «Ώρας των Ερωτήσεων» της Καγκελαρίου στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, η Μέρκελ είπε συγκεκριμένα: «Στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μιλήσαμε εκτενώς για τις σχέσεις με την Τουρκία. Δυστυχώς έτσι  όπως είναι τα πράγματα, μαζί με τα επιθυμητά θετικά θέματα στα οποία θέλουμε να συνεργαστούμε, για παράδειγμα στο θέμα της μετανάστευσης και της στήριξης της Τουρκίας σε αυτούς τους τομείς, πρέπει όμως και να επισημάνουμε ότι υπάρχει μια σειρά προκλητικών ενεργειών εκ μέρους της στην νότιο Μεσόγειο, από τις οποίες πλήττονται κυρίως η Ελλάδα και η Κύπρος. Και γι’ αυτό αποφασίσαμε επιπλέον καταχωρήσεις στον κατάλογο».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι