Η μεταγωγή Κουφοντίνα κρίνεται από τα δικαστήρια της Λαμίας

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Συνεδριάζει σήμερα το δικαστικό συμβούλιο της Λαμίας για να αποφανθεί για το δεύτερο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα σχετικά με την νομιμότητα της μεταγωγής του στις φυλακές του Δομοκού. (Χθες απορρίφθηκε το αίτημά του για προσωρινή διακοπή της έκτισης της ποινής του).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας στην πρόταση της υποστηρίζει ότι το συμβούλιο είναι αναρμόδιο να κρίνει αυτό το θέμα και η αρμοδιότητα ανήκει στην κεντρική επιτροπή μεταγωγών, κάτι που είχε προδικάσει και η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα λέγοντας ότι το δικαστήριο της Λαμίας δεν θα έρθει σε σύγκρουση με το υπουργείο Δικαιοσύνης. Σήμερα εν τω μεταξύ έγινε γνωστό από ανακοίνωση των θεραπόντων ιατρών του απεργού πείνας, ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας παρουσίασε νεφρική ανεπάρκεια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι