Η Νέα Αριστερά για την ΛΑΡΚΟ

Η Νέα Αριστερά για την ΛΑΡΚΟ

Τί είπε ο πρόεδρος του κόμματος.

Τις εξελίξεις σχετικά με τη ΛΑΡΚΟ σχολιάζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης καλώντας τον πρωθυπουργό να αποσύρει την «απαράδεκτη τροπολογία» για τους εργαζόμενους.

«Στις 2 Μαΐου απευθύνθηκα με επιστολή μου στον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη και τον κάλεσα να συναντηθεί με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ που βρίσκονταν ήδη από καιρό σε καθεστώς ομηρίας», σημειώνει ο Αλ. Χαρίτσης.

«Αν και η κυβερνητική πολιτική της ΝΔ δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας, αυτό που γίνεται από χθες το βράδυ ξεπερνά κάθε όριο. Τη στιγμή που στο Πρωτοδικείο της Αθήνας εκδικαζόταν η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των εργαζόμενων, η κυβέρνηση έσπευσε να καταθέσει μέσα στη νύχτα μια απαράδεκτη τροπολογία προσπαθώντας έτσι να παρέμβει ακόμα και στο έργο της Δικαιοσύνης», τονίζει και καταλήγει:

«Κύριε Μητσοτάκη, αποσύρετε άμεσα την τροπολογία, δεσμευτείτε για την προστασία των θέσεων εργασίας και διαφυλάξτε το δημόσιο συμφέρον που περνά μέσα από την συνέχιση της λειτουργίας της στρατηγικής σημασίας βιομηχανίας για τη χώρα μας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι