Η Ουγγαρία αγοράζει 40 ακόμη θωρακισμένα οχήματα απ’ την Τουρκία

Η Ουγγαρία αγοράζει 40 ακόμη θωρακισμένα οχήματα απ’ την Τουρκία

Ο υφυπουργός Αμύνης της Ουγγαρίας Γκασπάρ Μαρόθ ανακοίνωσε πως η χώρα του παρήγγειλε ακόμη 40 θωρακισμένα οχήματα 4×4 από την Τουρκία. Ο Μαρόθ ανέφερε πώς με το πρόγραμμα που έχει στόχο την ενδυνάμωση της αμυντικής ισχύος του στρατού, θα αγοραστούν περισσότερα από 300 θωρακισμένα οχήματα.

Ο Μαρόθ δήλωσε πως στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος υπογράφτηκε συμφωνία με την Τουρκία, για την προμήθεια 40 ακόμα θωρακισμένων οχημάτων 4Χ4. Εφιστώντας την προσοχή σε ένα σημαντικό πλεονέκτημα των οχημάτων, ο Μαρόθ είπε πως “με τη χρήση αυτών των οχημάτων θα παρέχεται υψηλότερο επίπεδο προστασίας για το προσωπικό που εργάζεται σε χαμηλότερες μονάδες”. Η Ουγγαρία είναι η 6η στον κόσμο και η 1η στην ΕΕ που επέλεξε το όχημα Ejder Yalçın, για να καλύψει τις ανάγκες των δυνάμεων ασφαλείας, αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι