Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ – Ποια είναι η επικεφαλής

Μητσοτάκης: "Αντίπαλος μας ο εφησυχασμός"– Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ για τις εκλογές του Μαΐου παρουσιάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας στη δημοσιότητα τα 15 ονόματα που θα καλύψουν τις εκλόγιμες και μη θέσεις του “γαλάζιου” Επικρατείας.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, ψυχολόγος Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στην δεύτερη εκλόγιμη θέση είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Στην τρίτη εκλόγιμη θέση ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης.

Στην 4η εκλόγιμη θέση η Ιωάννα Λυτρίβη διευθύνουσα σύμβουλος στον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού). Στην 5η εκλόγιμη θέση ο Γιώργος Σταμάτης γ.γ. Καταπολέμησης της Φτώχειας.

Η οικονομολόγος Νεφέλη Χατζηιωαννίδου είναι στην έκτη και τελευταία εκλόγιμη θέση της ΝΔ. Στην 7η θέση η Μαρία Πολύζου, στην 8η θέση η Γεωργία Βαχαρίδη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέχεια θα συναντηθεί στα γραφεία της ΝΔ και με τους 15 υποψηφίους του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι