Η πρέσα “ρούφηξε” την άτυχη 25χρονη στο εκκοκκιστήριο της Λάρισας

Κοριτσάκι 3,5 ετών έχασε τη ζωή του εξαιτίας μυοκαρδίτιδας από παρβοϊό,

Σε λάθος άλλου εργαζόμενου αποδίδει τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, ο σύζυγος της, που την ώρα του εργατικού ατυχήματος είχε επίσης βάρδια στο ίδιο εργοστάσιο.

Το κεφάλι και ο λαιμός της νεαρής εργαζόμενης εγκλωβίστηκαν σε μηχάνημα τυποποίησης (πρέσα) του εκκοκκιστηρίου βάμβακος, τα ξημερώματα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση δέκα πυροσβεστών με τρία οχήματα, για να απεγκλωβιστεί. Ο σύζυγός της μίλησε στην ΕΡΤ και είπε ότι το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη όταν έγινε λανθασμένος χειρισμός από έναν άλλο εργαζόμενο στο μηχάνημα τυποποίησης.

Το εκκοκκιστήριο βρίσκεται στο χωριό Πρόδρομος του Δήμου Κιλελέρ και η λειτουργία του ανεστάλη. Επι τόπου βρέθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, κ. Γιάννης Σκόκας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx