Η “Ελπίς” παραλύει και την Κωνσταντινούπολη (video)

Η "Ελπίς" παραλύει και την Κωνσταντινούπολη (video)

H κακοκαιρία πριν από πέντε μέρες προκάλεσε εικόνες “Αττικής Οδού” στην Τουρκία, όπου μοιράζονταν νερά και τρόφιμα από ελικόπτερα στους αποκλεισμένους οδηγούς. Όμως, χθες έφτασε εκεί και η ‘”Ελπίς, προκαλώντας αυτή τη φορά “έμφραγμα” στην Πόλη. Στα οχήματά τους πέρασαν τη νύχτα όσοι είχαν εγκλωβιστεί στο δρόμο λόγω της έντονης χιονόπτωσης στην Κωνσταντινούπολη.

Απαγορεύθηκε για σήμερα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, ακυρώθηκαν πτήσεις και δόθηκαν διοικητικές άδειες σε δημόσιους υπαλλήλους, εργαζόμενους και λοιπό προσωπικό της πόλης, εκτός από τις υπηρεσίες ασφάλειας, υγείας και συγκοινωνιών. Ανακοινώθηκε ότι 3.180 άτομα οδηγήθηκαν σε ξενοδοχεία  ή σε τζαμιά για διανυκτέρευση επειδή αποκλείσθηκαν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους. Εκκενώθηκαν 5.057 οχήματα που κόλλησαν στα χιόνια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι