Η Ρωσία κατηγορεί το ΝΑΤΟ ότι μεταφέρει μαχητές στην Ουκρανία

"Γκρέμισε" τα social media η Ζαχάροβα και οι φράουλες της!

H Ρωσία κατηγορεί το ΝΑΤΟ ότι μεταφέρει μαχητές στην Ουκρανία, η οποία έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό επιμάχο ζήτημα μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας. Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο “Κριμαία 24”, ανέφερε ότι οι χώρες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας αναπτύσσουν μαχητές στην Ουκρανία αξιοποιώντας ως προκάλυψη την ιδιότητα των “στρατιωτικών εκπαιδευτών”,

Η Ζαχάροβα επισήμανε, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TΑΣΣ, ότι «Η περιοχή, η ίδια η Ουκρανία, τροφοδοτείται με εξοπλισμούς. Λόγος γίνεται για απευθείας παραδόσεις και για συμβόλαια για το μέλλον, μάλιστα πρόκειται για συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων και πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων συνολικά. Λόγος γίνεται για ανάπτυξη εκεί ενόπλων μαχητών εν ολίγοις, υπό την ιδιότητα των εκπαιδευτών».

Νωρίτερα, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, είχε δηλώσει ότι η Ρωσία ανησυχεί ιδιαιτέρως για την πιθανή ανάπτυξη στην Ουκρανία στρατιωτικών μονάδων από δυτικές χώρες, μια κατάσταση «που αναγκάζει τη Μόσχα να λάβει μέτρα για την υπεράσπιση των συμφερόντων της», όπως μεταδίδει το ΤΑΣΣ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι